Klaverblad Sleen wandelroutes

Download Routes

Welke viewer?

Er zijn verschillende viewers waarin de routes kunnen worden weergegeven. Zowel een gpx viewer als google earth, zijn goede mogelijkheden.Ze zijn allebei via een link op deze pagina te downloaden.

Toestel met GPS

Gebruikers hebben voor deze Viewers een mobiel toestel met gps nodig. Deze functie is op verreweg de meeste smartphones en bepaalde tablets aanwezig. Aan de hand van gps achterhaalt de Viewer op enkele meters nauwkeurig Uw actuele locatie op aarde. Dit gebeurt via een verbinding met satellieten in de ruimte. Bekijk met behulp van gps waar u zich momenteel bevindt en volg de ingestelde route.

Routebestand vinden

Het gebruik van de Viewers vereist een routebestand. Die zijn overal op internet te vinden. Alleen al voor Nederland bestaan er bestanden van duizenden uitdagende routes. Neem maar eens een kijkje op websites als waymarkedtrails.org, gpstracks.nl of route.nl en ga voor de gewenste regio op zoek naar een zogeheten gps-route. De meeste websites bieden als download een gpx-bestand of kml-bestand aan. Wellicht is het eerst nodig om uzelf bij de website gratis te registreren. Hebt u het routebestand op een pc of laptop opgeslagen? Mail het bestand dan naar uzelf, zodat u het dadelijk op een mobiel toestel kunt openen.

App installeren

Voor een toestel met Android is GPX Viewer en Google Earth gratis beschikbaar. Download deze app uit de Play Store. Op een iPhone bevat de App Store onder de namen Topo GPS en GPS-Viewer twee soortgelijke apps. Voor laatstgenoemde toepassing vragen de makers eenmalig 1,09 euro.

Klaverblad routes

Nadat U een van bovenstaande viewers op uw toestel heeft geplaatst, kunt U onderstaande routes van Klaverblad Sleen downloaden en openen in de viewer .

Hiermee kunt U precies volgen waar u zich op de route bevind.

routeGpx-file afstandkml-file voor Google Earth
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is zwollings3.jpgZwollings.gpx8,5kmZwollings.kml
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is westerveld3.jpgWesterveld.gpx7,5kmWesterveld.kml
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is oosterveld3.jpgOosterveld.gpx7,3kmOosterveld.kml
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is onderweg3.jpgOnderweg.gpx6,5kmOnderweg.kml